7 Poetical Executive Orders

Seven Poetical Executive Orders
Basim Mardan

By the authority vested in me as a poet, by the laws of love and compassion and by the constitution of the United States of Mother Earth, it is hereby whispered in kindness as follows:

NOVICE in aktualni dogodki

Seznanite se z novicami in dogodki, ki jih pripravljamo v Slovenskem centru P.E.N.

Natečaj v okviru našega šolskega programa

Slovenski center PEN, ki vsako leto skupaj z Odborom pisateljev za mir Mednarodnega PEN na Bledu organizira pisateljsko srečanje (letošnje bo že 48. po vrsti), je program obogatil s Festivalom literature za mir z naslovom Obrazi miru. V prizadevanju, da bi mlade pritegnili k aktivnemu sodelovanju zdaj že drugič prirejamo natečaj v okviru našega šolskega programa – dijake slovenskih srednjih šol smo pozvali naj napišejo esej z naslovom Drugačnost bogati
>> PRIKAŽI VEČ

48. mednarodno srečanje pisateljev na Bledu

11. -  14.5.2016: Na Bledu se bo zopet odvijalo 48. mednarodno srečanje pisateljev ter festival literature za mir z naslovom Obrazi miru. Gostili bomo številne priznane ustvarjalce iz vsega sveta. Njihove poglede na dogajanje v svetu ter razmišljanja o rešitvah lahko pobliže spoznate na naših treh javnih okroglih mizah:  Bogastvo drugega,  Neumnost kot temelj zahodne civilizacije ter Vsi smo migranti – terorizem vsepovprek.
>> PRIKAŽI VEČ

7 Poetical Executive Orders